Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Uw afvoer ontstoppen wij vakkundig en snel

Wilt u uw afvoer snel laten ontstoppen? Schakel dan de vakkundige ontstoppingsdienst van Loodgieter Amsterdam in. Onze professionele ontstoppingsdienst heeft al jaren ervaring in het verrichten van diverse werkzaamheden rondom ontstoppen, waartoe ook het ontstoppen van de afvoer behoort. Of dit nu een toiletafvoer, keukenafvoer of douche afvoer betreft, uw verstopping is snel verleden tijd met de hulp van onze vakmensen. Ook in het geval van spoed kunnen wij u vlug van dienst zijn. Wilt u weten hoe wij te werk gaan wanneer wij uw afvoer ontstoppen? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze ontstoppingsdienst.

Hoe gaan wij te werk bij het ontstoppen?

Een verstopte afvoer is verre van prettig. Soms lukt het u nog dit zelf op te lossen, maar wanneer de afvoer echt verstopt is, kunt u het beste de hulp van een specialist inschakelen. Dit omdat de problemen dan veelal al verergerd zijn. Wateroverlast of een ernstige stank zijn geen dingen waar u op zit te wachten en u wilt ook nog uw afvoer kunnen gebruiken. Is dit niet het geval, dan is het noodzakelijk een ontstoppingsdienst in te schakelen. Het goede nieuws is dat onze experts uw afvoer snel kunnen ontstoppen. Is eenmaal de locatie van de verstopping vastgesteld, dan gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag. Wij maken hierbij enkel gebruik van de beste en meest effectieve apparatuur.

  Contact opnemen

  Loodgieter Amsterdam Spoedservice

  Hoe ontstaan ontstoppingen?

  Afvoer verstoppingen komen in elk huishouden voor en zijn vrijwel niet te voorkomen. De gemiddelde diameter van de keuken en douche afvoer is rond de 4 a 5 centimeter en is daarom zeer vatbaar voor vernauwingen.
  Door middel van een gemotoriseerde veermachine zijn onze loodgieters in staat uw afvoerbuizen, tot 15 meter diep, door te frezen. De veermachine maakt een roterende beweging en verwijderd alle restanten binnen in de afvoer buis.

  Borrelende geluiden of nare geurtjes rondom de afvoer zijn vaak de eerste tekenen van een verstopping. Is er sprake van een constructie fout dan is het verstandig camera-inspectie toe te passen. U kunt ook zelf proberen met plopper en heet water de verstopping te verhelpen. Wij raden u het gebruik van chemicaliën, vloeibaar of korrelig, af omdat dit vaak de situatie verergert. Ter preventie van een verstopping kunt zeefjes in uw afvoerputjes monteren.

  Hoe onderscheiden wij ons?

  Is uw afvoer op dit moment verstopt en lukt het niet deze zelf te ontstoppen? Schakel dan zo snel mogelijk de ontstoppingsdienst van Loodgieter Amsterdam in. Bij ons kunt u niet alleen een snelle service, maar ook waar vakwerk verwachten. U profiteert bij ons daarbij tevens van de volgende punten:

   • Inzetbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten
   • Snelle dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven
   • Altijd vooraf geheel vrijblijvend een prijsopgave
   • Betaling per pin is mogelijk
   • Onze CV-spoedservice is zeven dagen per week inzetbaar

  Afvoer snel laten ontstoppen? Bel direct onze ontstoppingsdienst!

  Wilt u uw afvoer zo snel mogelijk laten ontstoppen door een ervaren loodgieter? Bel ons dan direct via 020-6149633. Onze vakmensen komen dan spoedig bij u langs. Ook wanneer u vragen heeft omtrent onze dienstverlening, manier van werken of tarieven kunt u altijd even contact met ons opnemen. Een e-mail naar info@loodgieteramsterdam.nl sturen kan uiteraard ook. Wij zijn u graag van dienst bij het ontstoppen van uw afvoer!