Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Schakel onze loodgieter in Amsterdam Zuid in

Zoekt u in de regio Amsterdam Zuid een loodgieter die u kan helpen bij spoed? Loodgieter Amsterdam staat graag voor u klaar. Neem contact op met onze 24/7 spoedservice en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de verstopping of lekkage in uw woning of bedrijfspand te verhelpen. Loodgieter Amsterdam is een echt allround bedrijf dat installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoert. Wij staan klaar voor bedrijven en particulieren in de omgeving van Amsterdam Zuid. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor ontstoppingswerkzaamheden zoals het ontstoppen van een wc, riool, regenpijp, afvoer of gootsteen. Ook bij installatiewerkzaamheden als het aanleggen van waterleidingen of gasleidingen en het keuren van een CV-installatie kunt u op onze hulp rekenen. Behoefte aan een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie? Onze loodgieter gaat graag voor u aan de slag in Amsterdam Zuid. Zelfs het voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en de aanleg van vloerverwarming en design radiatoren nemen wij voor onze rekening. Neem snel contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn. Heeft u te maken met een spoedgeval in Amsterdam Zuid? Bel dan onze 24/7 spoedservice. Onze loodgieters werken namelijk zeven dagen per week tot 22.00 uur en gaan zo snel mogelijk bij u aan de slag.

Een badkamerrenovatie en hulp bij lekkage

Bent u niet meer tevreden over uw oude badkamer in Amsterdam Zuid? En wenst u een nieuwe badkamer te laten plaatsen of een badkamerrenovatie uit te laten voeren? Geef deze klus dan uit handen aan Loodgieter Amsterdam. Wij verzorgen uw complete badkamer inclusief het tegel- en stucwerk, het voeg- en kitwerk en de aanleg van vloerverwarming of design radiatoren. Is er lekkage ontstaan in uw woning of pand in Amsterdam Zuid? Wij zorgen graag voor een snelle reparatie en houden de schade door lekkage beperkt.

  Contact opnemen

  Loodgieter Amsterdam Spoedservice

  Installatiewerkzaamheden door onze installateur en loodgieter

  Wilt u in Amsterdam Zuid een installatiebedrijf inschakelen voor het aanleggen of repareren van leidingen? Dan kunt u ook terecht bij installatie- en loodgietersbedrijf Loodgieter Amsterdam. Wij helpen u onder andere met het repareren en herstellen van het volgende:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf en kunnen u dus ook helpen met de keuring van uw CV-installatie en advies op maat voor de verbetering van uw installatie in Amsterdam Zuid. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze installatiewerkzaamheden.

  Uw wc, gootsteen of regenpijp laten ontstoppen

  Heeft u in Amsterdam Zuid last van een verstopte wc, gootsteen of regenpijp? Dan kunt u rekenen op Loodgieter Amsterdam met zijn broyeur service. Wanneer er verstopping optreedt, gaat dit meestal gepaard met het volgende:

  • Het water loopt zeer langzaam of helemaal niet weg
  • Wanneer het water wegloopt hoort u elders in huis een borrelend geluid
  • Er komen rioolvliegjes af op de verstopping
  • Het water borrelt weer omhoog
  • U ruikt een rioollucht in huis

  De oorzaken voor een verstopping zijn zeer divers. Zo kunnen onder andere haren, olie, vet, gel, zeep en etensresten voor verstopping zorgen. Gelukkig weet onze loodgieter in iedere situatie een oplossing te vinden en uw wc, afvoer, gootsteen of regenpijp effectief te ontstoppen. Hierbij maakt hij gebruik van de juiste materialen. Heeft u ernstige overlast van de verstopping en heeft u met spoed een loodgieter nodig? Neem dan contact op met onze 24/7 spoedhulp!

  Het ontstoppen van uw riolering of standleiding

  Hoe pakken wij het ontstoppen van een riolering of standleiding precies aan in Amsterdam Zuid? Wij maken gebruik van de nieuwste en beste materialen. Bij het ontstoppen van een riool passen wij bijvoorbeeld een hogedrukspuitwagen toe. Deze hogedrukspuitwagen kan met een waterdruk van 150 bar het riool tot de straatput doorspuiten. De verstopping is zo direct opgelost. Is de oorzaak van de verstopping een verzakking, breuk of scheur in het riool? Dan is het verstandig om na het doorspuiten direct een camera-inspectie uit te voeren. De riolering kan dan direct gerepareerd worden. Woont u in een appartement in Amsterdam Zuid en zijn al uw afvoeren verstopt? Dan ligt de oorzaak waarschijnlijk bij een verstopping in de standleiding van het gebouw. De standleiding is de verzamelleiding voor de afvoeren van alle appartementen in het gebouw. Om ernstige overlast te voorkomen is het aan te raden direct onze broyeur service in te schakelen om de standleiding te ontstoppen. Wij zorgen voor een snelle en effectieve oplossing.

  De voordelen van Loodgieter Amsterdam

  Heeft u besloten om ons installatie- en loodgietersbedrijf in te schakelen voor uw reparatie-, installatie- of onderhoudsklus in Amsterdam Zuid? Dan kunt u bij ons het volgende verwachten:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Laat ons telefonisch of per mail weten wat uw wensen zijn. Wij geven u dan graag meer informatie over onze voordelen en keurmerken.

  Neem contact op met ons loodgietersbedrijf

  Wilt u in Amsterdam Zuid onze loodgieter inschakelen voor het ontstoppen van een regenpijp, wc, riolering, afvoer of gootsteen? Of heeft u onze hulp nodig bij het aanleggen van gas- of waterleidingen en het realiseren van een nieuwe badkamer? Bel ons dan op telefoonnummer 020-6149633 of mail naar info@loodgieteramsterdam.nl. Wij voorzien u dan graag van een vrijblijvende prijsopgave van uw klus in Amsterdam Zuid.