Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Schakel onze loodgieter in Amsterdam West in

Heeft u in de regio Amsterdam West met spoed een loodgieter nodig? Benader dan direct de allround professional Loodgieter Amsterdam. Ons loodgietersbedrijf is in te schakelen voor installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden binnen of buiten uw woning of bedrijfspand. Wij hebben ons gespecialiseerd in diverse werkzaamheden op het gebied van ontstoppen. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het oplossen van een verstopt riool, afvoer of wc. Zelfs wanneer uw gootsteen of regenpijp verstopt is kunt u onze hulp inschakelen. Naast ontstoppingswerkzaamheden helpen wij u ook met het aanleggen of repareren van bijvoorbeeld waterleidingen, gasleidingen en CV-installaties. Andere diensten waar u ons voor kunt inschakelen zijn een badkamerrenovatie, sanitair installatie, voeg- en kitwerk, betegelen en stucwerk, vloerverwarming en design radiatoren. Heeft u in Amsterdam West te maken met een spoedgeval in het weekend? Dan kunt u altijd onze spoedhulp inschakelen. Onze storingsmonteurs draaien diensten tot 22.00! Wilt u meer te weten komen over onze dienstverlening? Of wilt u direct ons loodgietersbedrijf inschakelen? Neem dan contact met ons op via 020-6149633.

Hulp bij verstoppingen in Amsterdam West

Loodgieter Amsterdam West staat graag voor klaar met hulp bij verstoppingen. Of het nu gaat om een wc, standleiding, afvoer, gootsteen, regenpijp of riool, wij helpen u graag. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om voor iedere situatie de juiste oplossing te vinden en uw wc, riool of gootsteen effectief te ontstoppen. Hierbij maken wij gebruik van innovatieve materialen en methodes. Wilt u meer weten over hoe wij bijvoorbeeld uw riolering of standleiding in Amsterdam West ontstoppen? Lees dan snel verder.

  Contact opnemen

  Hulp bij lekkage, een badkamerrenovatie en onze broyeur service

  Heeft u in Amsterdam West te maken met een lekkage? Bent u toe aan een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie? Of wilt u gebruikmaken van onze broyeur service? Neem dan direct contact op met de loodgieter van Loodgieter Amsterdam. Als allround loodgietersbedrijf kunt u ons voor al deze klussen inschakelen. Wij lossen lekkages effectief op en realiseren compleet nieuwe badkamers. Zelfs het nodige voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en het aanleggen van vloerverwarming of design radiatoren voeren wij voor u uit. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

  Loodgieter Amsterdam Spoedservice

  De voordelen van Loodgieter Amsterdam

  Heeft u besloten om Loodgieter Amsterdam in te schakelen in Amsterdam West? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Benader ons om meer te weten te komen over onze keurmerken en voordelen.

  Uw wc, gootsteen of regenpijp laten ontstoppen

  Is uw wc of gootsteen verstopt geraakt? Dan heeft u waarschijnlijk last van het volgende:

  • Het water loopt zeer langzaam of helemaal niet weg
  • Wanneer het water wegloopt hoort u elders in huis een borrelend geluid
  • U ruikt een rioollucht in huis
  • Er komen rioolvliegjes af op de verstopping
  • Het water borrelt weer omhoog

  Heeft u zelf alles geprobeerd om de wc of gootsteen te ontstoppen? Dan is het verstandig om de broyeur service van Loodgieter Amsterdam in te schakelen. Wij hebben het nodige gereedschap in huis om de wc snel en effectief te ontstoppen. Ook bij een verstopte regenpijp staan wij voor u klaar. Onze loodgieters zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

  Het ontstoppen van uw riolering of standleiding?

  Heeft u in Amsterdam West last van een verstopte riolering of standleiding? Bel dan snel Loodgieter Amsterdam. Een verstopping kan namelijk behoorlijk wat ongemak opleveren in het huishouden. Het is daarom belangrijk dat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden voor het probleem. Is uw riolering verstopt? Onze loodgieters kunnen de riolering moeiteloos ontstoppen door gebruik te maken van een hogedrukspuitwagen. Een hogedrukspuitwagen heeft een waterdruk van rond de 150 bar. Hiermee is het mogelijk om de riolering tot aan de straatput door te spuiten. Heeft de verstopte riolering te maken met verzakkingen, breuken of scheuren in de riolering? Dan is het verstandig om na het doorspuiten een camera-inspectie toe te passen. Zijn alle afvoeren in uw appartement in Amsterdam West verstopt? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopte standleiding. De standleiding is de verzamelleiding tussen alle appartementen in hetzelfde gebouw. Onze loodgieters zijn gelukkig in staat om de oorzaak van de ontstopping snel te achterhalen en de verstopping te verwijderen.

  Installatiewerkzaamheden door onze loodgieter

  Heeft u in Amsterdam West behoefte aan professionele hulp bij het aanleggen van bijvoorbeeld een waterleiding of gasleiding? Loodgieter Amsterdam staat voor u klaar. Onze loodgieter voert deze installatiewerkzaamheden graag voor u uit. Wij hebben de nodige materialen altijd bij de hand in onze bus. Bij het aanleggen van waterleidingen of gasleidingen passen wij zowel geharde als kunststof leidingen toe. Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf en zijn daarom ook in te schakelen voor een keuring van uw installatie of advies bij de verbetering van uw installatie. Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende soorten leidingen:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons loodgietersbedrijf weten met welke installatiewerkzaamheden wij u mogen helpen in Amsterdam West.

  Neem contact met ons op

  Wilt u in Amsterdam West Loodgieter Amsterdam inschakelen voor uw reparatie-, onderhoud- of installatieklus? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 020-6149633 of mail naar info@loodgieteramsterdam.nl. Schakel ons installatie- en loodgietersbedrijf dan direct in voor hulp in Amsterdam West.