Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Loodgieter Amsterdam, uw installatiebedrijf in regio Amsterdam

Bent u in regio Amsterdam op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf? Klop dan aan bij Loodgieter Amsterdam. Wij helpen bedrijven en particulieren in de omgeving van Amsterdam met diverse reparatie-, onderhoud- en installatiewerkzaamheden. Denk aan het aanleggen van gas- en waterleidingen, het uitvoeren van een badkamerrenovatie en het keuren van CV-installaties. Iedere klus wordt vakkundig aangepakt en succesvol afgerond. Wilt u ook ons installatiebedrijf inschakelen voor uw installatieklus in Amsterdam? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Maak kennis met ons loodgieters- en installatiebedrijf

Voor al uw loodgieters- en installatiewerkzaamheden bent u bij Loodgieter Amsterdam aan het juiste adres. Onze werknemers zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in de loodgieters- en installatiebranche. Ze pakken iedere klus vakkundig en efficiënt aan en zorgen voor een kwalitatief goed resultaat. Heeft u te maken met een spoedgeval? Dan kunt u contact opnemen met onze spoedservice. Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Onze loodgieters werken zeven dagen per week tot 22.00 uur. U kunt dus ook op onze hulp rekenen wanneer u in het weekend te maken krijgt met een lekkage of verstopt riool.

Installatiewerkzaamheden door onze installateur en loodgieter

Wenst u de hulp van een installatiebedrijf in de regio Amsterdam? Benader dan Loodgieter Amsterdam. Wij zijn in het bezit van diverse certificaten en mogen ook een officiële keuring uitvoeren van uw CV-installatie. Wenst u een nieuwe badkamer te laten realiseren? Of bent u toe aan een badkamerrenovatie? We gaan graag voor u aan de slag. Wij regelen alle onderdelen van de badkamer zoals de installatie van het sanitair, voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en het aanleggen van vloerverwarming of radiatoren. Neem contact met ons op en geef ons meer informatie over uw wensen aangaande een nieuwe badkamer.

  Contact opnemen

  Installatiebedrijf

  De verzorging van het leidingwerk door ons installatiebedrijf

  Moeten er in uw woning of pand in Amsterdam nieuwe leidingen worden aangelegd of moeten uw oude leidingen worden gerepareerd? Dan kunt u rekenen op de hulp van onze installateurs. Wij helpen u onder andere met het volgende:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Wij kunnen zowel kunststof als geharde leidingen aanleggen. Wilt u meer te weten komen over de aanleg of reparatie van leidingwerk? Neem dan contact met ons op.

  De kenmerken van Loodgieter Amsterdam

  Schakel vandaag nog ons installatiebedrijf in voor uw klus in Amsterdam en profiteer van de volgende voordelen:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Neem contact met ons op en maak direct een afspraak.

  Neem contact op met ons installatiebedrijf

  Wenst u ons installatiebedrijf in te schakelen voor het aanleggen van nieuwe leidingen, het realiseren van een nieuwe badkamer of het keuren van uw CV-installatie? Bel ons dan via telefoonnummer 020-6149633 of mail naar info@loodgieteramsterdam.nl. Laat ons installatiebedrijf weten wat uw wensen zijn voor de installatiewerkzaamheden in Amsterdam.