Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Schakel onze loodgieter in Amstelveen in

Bent u in de omgeving van Amstelveen op zoek naar een vakkundige loodgieter? Maak dan kennis met Loodgieter Amsterdam. Wij zijn een allround loodgietersbedrijf dat u helpt met installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden binnen en buiten uw woning of bedrijf. U kunt ons onder andere inschakelen voor verschillende ontstoppingswerkzaamheden. Onze loodgieter is bijvoorbeeld in staat om uw riool, afvoer of wc vakkundig en snel te ontstoppen. Is uw regenpijp of gootsteen onverhoopt verstopt geraakt? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van waterleidingen, gasleidingen en CV-installaties. Wij kunnen hierbij zelfs een volledig nieuwe badkamer plaatsen inclusief het voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en het aanleggen van vloerverwarming en design radiatoren. Krijgt u in het weekend te maken met een spoedgeval? Heeft u in Amstelveen bijvoorbeeld last van lekkage? Neem dan gerust contact op met onze spoedhulp. Onze loodgieters werken zeven dagen per week tot 22.00 uur. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Of wilt u ons direct inschakelen voor hulp? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020-6149633.

Hulp bij verstoppingen in Amstelveen

U kunt altijd op onze loodgieter rekenen wanneer u in Amstelveen last heeft van een verstopping. Wij helpen u zowel bij de verstopping van uw wc en standleiding, als bij een verstopte gootsteen, regenpijp of riool. Loodgieter Amsterdam heeft veel ervaring met het oplossen van verstoppingen en heeft daarnaast de nodige kennis in huis om snel en vakkundig een oplossing te vinden voor het probleem. Tijdens het ontstoppen maken wij gebruik van de nieuwste materialen en methodes. Wilt u meer te weten komen over de materialen die wij gebruiken tijdens het ontstoppen? Of wenst u meer informatie over hoe wij een verstopte afvoer of riool aanpakken? Lees dan snel verder.

Hulp bij lekkage of een badkamerrenovatie

Heeft u onverhoopt last gekregen van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Of heeft u behoefte aan een badkamerrenovatie of een volledig nieuwe badkamer? U kunt voor iedere klus terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn in staat om de lekkage snel op te lossen en eventuele schade door lekkage te voorkomen. Ook realiseren we graag een badkamerrenovatie of nieuwe badkamer in Amstelveen. Wij verzorgen zelfs het nodige voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en het aanleggen van vloerverwarming of design radiatoren. Neem snel contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.

  Contact opnemen

  Loodgieter Amsterdam Spoedservice

  De voordelen van Loodgieter Amsterdam

  Wilt u onze loodgieter inschakelen voor uw reparatie-, installatie- of onderhoudsklus in Amstelveen? Dan kunt u het volgende verwachten:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie over onze voordelen en keurmerken.

  Uw wc, gootsteen of regenpijp laten ontstoppen

  Wanneer u te maken heeft heeft met een verstopte gootsteen of wc, heeft u waarschijnlijk het volgende opgemerkt:

  • Het water loopt zeer langzaam of helemaal niet weg
  • Wanneer het water wegloopt hoort u elders in huis een borrelend geluid
  • Er komen rioolvliegjes af op de verstopping
  • Het water borrelt weer omhoog
  • U ruikt een rioollucht in huis

  Lukt het niet om zelf de gootsteen of wc te ontstoppen? Schakel dan Amsterdam Loodgieter in. Door gebruik te maken van de juiste gereedschappen en technieken, kunnen wij snel en effectief de verstopte wc of gootsteen ontstoppen. Betreft het een spoedgeval in Amstelveen? Onze loodgieters zijn 24/7 bereikbaar.

  Het ontstoppen van uw riolering of standleiding

  Een verstopte riolering of standleiding kan uw huishouden in Amstelveen behoorlijk verstoren. Het is daarom belangrijk dat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden voor het probleem. Uiteraard kunt u zelf aan de slag gaan om de riolering te ontstoppen, maar in sommige gevallen is het een beter idee om een vakman als Loodgieter Amsterdam in te schakelen. Om uw riool te ontstoppen maken wij gebruik van een hogedrukspuitwagen. Met een hogedrukspuitwagen kunnen we het riool tot de straatput doorspuiten. Dit is mogelijk doordat de hogedrukspuitwagen een waterdruk van rond de 150 bar geeft. Soms kan de verstopping te maken hebben met verzakkingen, breuken of scheuren. Het is dan verstandig om na het doorspuiten een camera-inspectie toe te passen. Woont u in een appartement in Amstelveen? En zijn al uw afvoeren verstopt? Dan kan de oorzaak de standleiding van het gebouw zijn. De standleiding is de verzamelleiding tussen alle appartementen in het gebouw. Wij zullen snel de oorzaak van de verstopping vinden en het probleem effectief aanpakken.

  Installatiewerkzaamheden door onze loodgieter

  Wilt u in uw woning in Amstelveen een nieuwe waterleiding of gasleiding laten leggen? Loodgieter Amsterdam is ook in te schakelen voor al uw installatiewerkzaamheden. Wij zijn in staat om zowel geharde als kunststoffen leidingen toe te passen. Wij kunnen als gecertificeerd installatiebedrijf zelfs helpen bij een keuring van uw installatie of het nodige advies geven voor de verbetering van uw installatie. Wij helpen u bijvoorbeeld met de volgende soorten leidingen:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Benieuwd naar hoe wij de aanleg of reparatie van uw leidingen in Amstelveen aanpakken? Neem dan contact met ons op.

  Neem contact met ons op

  Wenst u in Amstelveen Loodgieter Amsterdam in te schakelen voor uw reparatie-, onderhoud- of installatieklus? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Laat het ons weten via telefoonnummer 020-6149633 of mail naar info@loodgieteramsterdam.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen aangaande uw klus voor ons loodgietersbedrijf in Amstelveen.