Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Loodgieter Amsterdam, snel een professionele loodgieter

Zoekt u naar een vakkundige loodgieter voor uw klus? Klop dan aan bij Loodgieter Amsterdam. Snelle service en uitstekend vakwerk is waar wij voor staan. Diverse particulieren en bedrijven in Amsterdam helpen wij bij onderhoud-, reparatie- en installatiewerkzaamheden. Zo leggen wij gas- en waterleidingen aan, voeren wij badkamerrenovaties uit en keuren wij CV-installaties. Ook beschikken wij over een ervaren ontstoppingsdienst, die uw wc, afvoer of riool snel ontstopt heeft. Iedere klus pakken wij zorgvuldig aan. Wij gaan niet weg voor de opdracht met succes is voltooid. Wenst u een loodgieter in te schakelen? Neem dan contact met ons op en vertel ons meer over uw situatie.

Wij zijn Loodgieter Amsterdam

U bent voor al uw loodgieterswerkzaamheden bij Loodgieter Amsterdam op de juiste plek. Wij beschikken over goed opgeleide vakmensen met veel ervaring in de loodgieters- en installatiebranche. U kunt ervan op aan dat iedere opdracht vakkundig en efficiënt wordt opgepakt, waardoor u bent verzekerd van een topresultaat. Wenst u met spoed de hulp van een loodgieter? Neem dan contact op met onze 24/7 spoedservice. Onze loodgieters zijn de gehele week werkzaam tot 22.00 uur. Ook ‘s avonds en in het weekend kunt u op onze vakkundige hulp rekenen. Of dit nu een lekkage of verstopping betreft, wij staan voor u klaar!

Uw lekkage of verstopping snel opgelost

Heeft u te maken met een lekkage of verstopping? Dan kan Loodgieter Amsterdam uw probleem snel en effectief verhelpen. Voorafgaand bekijken wij waar de oorzaak van de lekkage of verstopping zich bevindt, zonder hierbij schade te veroorzaken. Aan de hand hiervan gaan wij aan de slag met het verhelpen van de lekkage of verstopping. Al onze werkzaamheden verrichten wij met veel zorgvuldigheid en precisie. En door onze vele jaren ervaring, kunt u ook rekenen op onze snelheid. Neem contact met ons op en vertel ons meer over uw situatie en waarvoor u een loodgieter wenst. Dan schieten wij u spoedig te hulp.

  Contact opnemen

  Loodgieter Amsterdam Spoedservice

  Aanleggen van nieuwe leidingen

  Heeft u problemen met uw leidingen en dienen er nieuwe leidingen te worden aangelegd? Of wenst u bestaande leidingen te repareren? Ook dan kunt u rekenen op de vakkundige hulp van onze loodgieter. Zo kunnen wij onder andere de volgende leidingen en installaties plaatsen:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Wij kunnen niet alleen kunststof leidingen, maar ook geharde leidingen leggen. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor u binnen onze aanleg of reparatie van leidingwerk? Neem dan contact met ons op.

  De kenmerken van Loodgieter Amsterdam

  Kies ook voor een loodgieter voor uw klus en profiteer net als vele anderen van de volgende voordelen:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Neem contact met ons op en maak direct een afspraak voor uw klus!

  Neem contact op met onze loodgieter

  Wilt u onze loodgieter inzetten voor de aanleg van uw nieuwe leidingen, het verhelpen van een verstopping of lekkage of een keuring van uw CV-ketel? Neem dan nu contact met ons op door te bellen naar 020-6149633 of een e-mail te sturen naar info@loodgieteramsterdam.nl. Laat onze loodgieter weten welke werkzaamheden u voor uw woning of pand wenst en wij komen snel ter plaatse!