Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

CV onderhoud

Als uw cv ketel al wat ouder is en u acht het verstandig hem vaker na te laten kijken, of als uw cv ketel is net nieuw is en u wilt er het liefst zo lang mogelijk van genieten. Bel dan onze vakmensen voor een onderhoudsbeurt.

Cv onderhoud is goed te vergelijken met een APK van een voertuig. Een goede controle van de machine voor de waarborg van een duurzame werking. Een cv ketel is een verbrandingstoestel waarin de afstelling van diverse componenten de sleutel vormen van een veilige doch zuinige verbranding.
Laat u niet verrassen en sluit vandaag nog een onderhoudscontract af!

Hoe onderscheiden wij ons?

Wanneer uw cv ketel toe is aan een onderhoudsbeurt, kunt u het beste zo snel mogelijk Loodgieter Amsterdam inzetten. Wij bieden niet alleen een snelle service, maar ook uitstekend vakwerk. Bij ons profiteert u tevens van de volgende voordelen:

  • Inzetbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten
  • Snelle dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven
  • Altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave
  • Betaling per pin is mogelijk
  • Onze CV-spoedservice is zeven dagen per week inzetbaar

  Contact opnemen

  CV ketel Spoedservice

  Is uw CV ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Bel ons!

  Wilt u uw CV direct laten nakijken door een professionele loodgieter? Neem dan direct contact met ons op middels 020-6149633. Een van onze vakmensen is dan snel bij u ter plaatse. Ook indien u vragen heeft over onze dienstverlening, manier van werken of tarieven, kunt u gerust contact met ons opnemen. Een e-mail naar info@loodgieteramsterdam.nl sturen kan dan uiteraard ook. Kies ook voor een snelle ontstopping van uw verstopte gootsteen en schakel onze ontstoppingsdienst in!

  CV Ketel onderhoud