Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Uw riool ontstoppen wij vakkundig en snel

Wilt u uw riool snel laten ontstoppen? Schakel dan de vakkundige ontstoppingsdienst van Loodgieter Amsterdam in. Wij beschikken over een professionele ontstoppingsdienst, die gespecialiseerd is in diverse werkzaamheden, waaronder het ontstoppen van het riool. Een verstopt riool is geen pretje en uiteraard wilt u hier niet te lang mee blijven zitten. Gelukkig kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn. Ook in het geval van spoed. Wilt u meer informatie omtrent hoe wij te werk gaan bij het ontstoppen van het riool? Of heeft u vragen? Lees dan verder of neem nu contact op met onze ontstoppingsdienst, zodat wij uw riool direct kunnen ontstoppen.

Eerste hulp bij verstoppingen

Een verstopt riool is zeer vervelend. Is uw wc verstopt, dan kunt u dit wellicht nog zelf verhelpen. Met een verstopt riool is dit helaas vaak een ander verhaal. Meestal hebben de problemen zich dan al verder ontwikkeld. Het beste wat u dan kunt doen is snel de hulp inroepen van onze ontstoppingsdienst. U wilt uiteraard niet in een ernstige stank zitten of te maken krijgen met wateroverlast. Soms kan het zelfs zo zijn dat u uw wc helemaal niet meer kunt gebruiken, waardoor het ontstoppen van het riool noodzakelijk is. Geen nood, want onze ervaren experts kunnen uw riool snel ontstoppen. Hebben wij de exacte locatie van de verstopping vastgesteld, dan gaan wij zo snel mogelijk aan het werk. Hierbij gebruiken wij enkel de beste en tevens meest effectieve apparatuur.

  Contact opnemen

  Riool Ontstoppingsdienst Spoedservice

  Hoe onderscheiden wij ons?

  Heeft u op dit moment te maken met een verstopt riool, dan is het zaak deze zo snel mogelijk te laten ontstoppen. Indien u Loodgieter Amsterdam hiervoor inzet, kunt u niet alleen rekenen op een snelle service, maar ook op echt vakwerk. Bij ons profiteert u dan ook van de volgende punten:

   • Inzetbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten
   • Snelle dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven
   • Altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave
   • Betaling per pin is mogelijk
   • Onze CV-spoedservice is zeven dagen per week inzetbaar

  Onze werkzijze

  Is de riolering verstopt ? Onze loodgieters ontstoppen uw riolering moeiteloos door middel van een hogedrukspuitwagen. De hogedrukspuitwagen maakt gebruik van waterdruk rond de 150 bar en reinigt de riolering tot aan de straatput. Indien er verzakkingen, scheuren of breuken in de riolering zitten is het verstandig na het doorspuiten een camera-inspectie toe te passen.

  Alle afvoeren in uw appartement verstopt ? De standleiding is de verzamelleiding tussen appartementen in hetzelfde gebouw. Onze loodgieters zijn zeer ervaren in het ontstoppen van standleidingen en het achterhalen van de verstopping oorzaak. Het is verstandig dat alle bewoners aanwezig zijn tijdens de ontstopping.

  Riool direct ontstoppen? Bel nu onze ontstoppingsdienst!

  Wenst u met spoed uw riool te laten ontstoppen en een van onze ervaren loodgieters in te schakelen voor deze klus? Bel dan direct naar 020-6149633. Onze vakmensen schieten u dan spoedig te hulp. Ook bij vragen over onze dienstverlening, manier van werken of tarieven kunt u contact met ons opnemen. Een e-mail naar info@loodgieteramsterdam.nl sturen kan natuurlijk ook. Kies er ook voor om uw riool vakkundig en snel te laten ontstoppen door Loodgieter Amsterdam!

  Riool ontstoppen Amsterdam