Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Schakel onze loodgieter in Mijdrecht in

Bent u in de omgeving van Mijdrecht op zoek naar een loodgieter die u met spoed kan helpen? Benader dan de specialisten van Loodgieter Amsterdam. Ons loodgietersbedrijf heeft een speciale spoedservice die 24/7 bereikbaar is bij spoedgevallen. Onze loodgieters werken zeven dagen per week tot 22.00 uur en staan dus ook in het weekend voor u klaar om uw problemen op te lossen. Bedrijven en particulieren in de regio Mijdrecht kunnen ons onder andere inschakelen voor diverse ontstoppingswerkzaamheden zoals het ontstoppen van een wc, riool, afvoer of regenpijp. Daarnaast voeren wij verschillende installatiewerkzaamheden uit zoals het aanleggen en repareren van gas- en waterleidingen en het keuren van een CV-installatie. Hulp nodig bij het plaatsen van een nieuwe badkamer of een badkamerrenovatie? Schakel dan gerust ons installatiebedrijf in. Voor meer informatie over onze diensten of het maken van een afspraak neemt u telefonisch of per mail contact met ons op. Uiteraard kunt u onze loodgieter ook direct inschakelen voor uw spoedgeval in Mijdrecht via het telefoonnummer 020-6149633. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage of verstopping te verhelpen.

Een badkamerrenovatie en hulp bij lekkage

Last van lekkage in uw woning of bedrijfspand? Laat onze loodgieter en installateur dan langskomen in Mijdrecht om een reparatie uit te voeren en de schade te beperken. Bij spoedgevallen kunt u uiteraard gebruik maken van onze spoedservice. Is uw oude badkamer toe aan vervanging? Of wilt u een badkamerrenovatie laten uitvoeren? Wij hebben als installatie- en loodgietersbedrijf alles in huis om een prachtige badkamer te realiseren. Wij verzorgen zelfs het tegel- en stucwerk, het voeg- en kitwerk en de aanleg van vloerverwarming of design radiatoren. Neem contact met ons op en maak uw wensen wat betreft de badkamer en het sanitair aan ons kenbaar.

  Contact opnemen

  Loodgieter Mijdrecht Spoedservice

  De kenmerken van Loodgieter Amsterdam

  Wanneer u Loodgieter Amsterdam inschakelt voor uw klus in Mijdrecht kunt u echt vakmanschap en kwaliteit verwachten. Tevens kenmerken wij ons door het volgende:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Voor meer informatie over onze voordelen, diensten en keurmerken neemt u contact met ons op.

  Uw wc, gootsteen of regenpijp laten ontstoppen in Mijdrecht

  Heeft u in uw woning of kantoorpand in Mijdrecht last van een verstopte wc, riolering, gootsteen of regenpijp? Dan heeft u waarschijnlijk het volgende opgemerkt:

  • Het water loopt zeer langzaam of helemaal niet weg
  • Wanneer het water wegloopt hoort u elders in huis een borrelend geluid
  • Er komen rioolvliegjes af op de verstopping
  • Het water borrelt weer omhoog
  • U ruikt een rioollucht in huis

  Een verstopping van uw afvoer, gootsteen, toilet of riool kan allerlei oorzaken hebben. Denk aan de ophoping van haren, olie, vet, gel, zeep of etensresten. Onze loodgieter weet in vrijwel iedere situatie de oorzaak te vinden en de verstopping te verhelpen door gebruik te maken van de juiste materialen en gereedschappen. Lees verder voor meer informatie over hoe wij bijvoorbeeld uw riool ontstoppen.

  De aanpak voor het ontstoppen van een riolering of standleiding

  Zoals gezegd gebruiken wij de beste en nieuwste materialen om uw riool of standleiding effectief te ontstoppen. Voor het ontstoppen van een riolering passen wij een zogenaamde hogedrukspuitwagen toe. De hogedrukspuitwagen produceert water met een druk van 150 bar. Hiermee is het mogelijk om het riool tot de straatput toe door te spuiten. Is een verzakking, scheur of breuk de oorzaak van de verstopping? Dan raden wij het aan om na het doorspuiten direct een camera-inspectie uit te laten voeren door onze loodgieter. Middels deze camera-inspectie kunnen wij de beschadigde plek lokaliseren. Zo weten wij precies waar de herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden. Heeft u in uw appartement in Mijdrecht last van verstopte afvoeren? Dan is er een grote kans dat een verstopte standleiding de oorzaak is. Een standleiding is de verzamelleiding van een appartementencomplex waarop alle afvoeren zijn aangesloten. Het is daarom belangrijk dat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden voor het probleem. Gelukkig is onze loodgieter in staat om snel een effectief de standleiding te ontstoppen.

  Installatiewerkzaamheden door onze installateur en loodgieter

  Heeft u behoefte aan een vakkundig installatiebedrijf in de regio Mijdrecht? Wilt u bijvoorbeeld leidingen laten leggen of repareren? Loodgieter Amsterdam gaat graag voor u aan de slag. Naast loodgieterswerkzaamheden zijn wij ook in te schakelen voor diverse installatiewerkzaamheden. Wij helpen u bijvoorbeeld met het volgende:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Wij zijn zelfs in het bezit van de nodige certificaten om een officiële keuring uit te voeren bij uw CV-installatie. Wij voorzien u dan direct van advies over hoe u de installatie kunt verbeteren.

  Neem contact op met ons loodgietersbedrijf

  Heeft u in Mijdrecht met spoed de hulp van onze loodgieter nodig bij het ontstoppen van een riool of het repareren van een lekkage? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het aanleggen van gasleidingen en waterleidingen of het realiseren van een badkamerrenovatie of nieuw sanitair? Bel dan naar 020-6149633 of mail naar info@loodgieteramsterdam.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave voor uw installatie- of loodgietersklus in Mijdrecht.