Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Schakel onze loodgieter in Amsterdam Zuid-Oost in

Heeft u in Amsterdam Zuid-Oost behoefte aan de hulp van een vakkundige loodgieter? Zoek dan niet verder maar kies voor een loodgieter bij u in de buurt, namelijk Loodgieter Amsterdam. U kunt bij ons loodgietersbedrijf terecht voor al uw installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren in de regio Amsterdam Zuid-Oost. Heeft u last van een verstopping in uw woning of bedrijfspand? Schakel dan onze loodgieter in voor de ontstoppingswerkzaamheden. Wij kunnen bijvoorbeeld uw regenpijp, gootsteen, wc of riool ontstoppen. Ook voor al uw installatiewerkzaamheden kunt u bij ons aankloppen. Denk aan het aanleggen en repareren van uw waterleidingen en gasleidingen of het keuren van uw CV-installatie. Wilt u een nieuwe badkamer laten plaatsen? Of heeft u behoefte aan een badkamerrenovatie? Ons installatiebedrijf gaat graag voor u aan de slag. Wij voeren zelfs het nodige voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en het aanleggen van vloerverwarming en design radiatoren voor u uit. Betreft het een spoedgeval in Amsterdam Zuid-Oost? Heeft u bijvoorbeeld in het weekend onverhoopt last gekregen van een lekkage of verstopping? Bel dan direct onze spoedhulp. Onze loodgieters werken zeven dagen per week tot 22.00 uur. Voor meer informatie over ons installatie- en loodgietersbedrijf neemt u contact met ons op.

Hulp bij verstoppingen in Amsterdam Zuid-Oost

Is uw wc, regenpijp, gootsteen of riool verstopt geraakt? Laat dan snel de loodgieter van ons loodgietersbedrijf langskomen om op adequate wijze de verstopping te verhelpen. Wij hebben namelijk alle kennis en expertise in huis om uw wc, riool, gootsteen of standleiding effectief te ontstoppen. Het gebruik van de nieuwste en beste materialen zorgt ervoor dat wij snel en gemakkelijk de verstopping kunnen verhelpen. Wilt u meer te weten komen over de materialen die wij gebruiken? Of heeft u behoefte aan meer informatie over hoe wij de ontstopping van uw wc, afvoer, standleiding of riool aanpakken? Lees dan snel verder.

Hulp bij lekkage of een badkamerrenovatie

Bent u in Amsterdam Zuid-Oost klaar met uw oude badkamer? En wenst u een badkamerrenovatie? Of wilt u een nieuwe badkamer laten zetten? Loodgieter Amsterdam helpt u graag. Wij realiseren een badkamerrenovatie of een compleet nieuwe badkamer inclusief het voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en het aanleggen van vloerverwarming of design radiatoren. Last van een vervelende lekkage? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Bel onze spoedhulp en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage te verhelpen en de schade te beperken.

  Contact opnemen

  Loodgieter Amsterdam Spoedservice

  De voordelen van Loodgieter Amsterdam

  Heeft u besloten om ons loodgietersbedrijf in te schakelen voor het nodige reparatie-, installatie- of onderhoudswerk in Amsterdam Zuid-Oost? Uitstekende keuze! Bij Loodgieter Amsterdam profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Benader ons voor meer informatie over onze voordelen en keurmerken.

  Uw wc, gootsteen of regenpijp laten ontstoppen

  Een verstopping van uw wc, gootsteen of afvoer in Amsterdam Zuid-Oost gaat meestal gepaard met het volgende:

  • Het water loopt zeer langzaam of helemaal niet weg
  • Wanneer het water wegloopt hoort u elders in huis een borrelend geluid
  • Er komen rioolvliegjes af op de verstopping
  • Het water borrelt weer omhoog
  • U ruikt een rioollucht in huis

  Een verstopping zorgt voor veel overlast. In sommige gevallen kunt u zelf de verstopping proberen te verhelpen, maar in andere gevallen is het verstandig om een vakman als Loodgieter Amsterdam in te schakelen. Onze loodgieter komt met zijn bus vol gereedschap bij u langs om de ontstoppingswerkzaamheden uit te voeren. Heeft u ernstige overlast van de verstopping? En heeft u met spoed een loodgieter nodig? Bel dan onze 24/7 spoedhulp!

  Het ontstoppen van uw riolering of standleiding

  Bij een verstopte riolering of standleiding is het verstandig om een professionele loodgieter in te schakelen. Ga niet zelf aan de slag met chemische middelen. Deze middelen kunnen de problemen alleen maar verergeren. Een loodgietersbedrijf als Loodgieter Amsterdam maakt gebruik van verschillende gereedschappen en materialen die de riolering of standleiding effectief kunnen ontstoppen. Voor het ontstoppen van een riolering gebruiken wij bijvoorbeeld een hogedrukspuitwagen. Een hogedrukspuitwagen spuit water met een druk van 150 bar. Zo is het mogelijk om het riool tot de straatput door te spuiten. Is een verzakking, breuk of scheur de oorzaak van de verstopping? Dan is het verstandig om direct na het doorspuiten een camera-inspectie uit te laten voeren. Woont u in een appartement en zijn al uw afvoeren verstopt? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopte standleiding. De standleiding is de verzamelleiding waarin de afvoeren van alle appartementen in een gebouw uitkomen. Uiteraard veroorzaakt een verstopte standleiding veel overlast. Onze loodgieter komt daarom zo snel mogelijk bij u langs in Amsterdam Zuid-Oost om de standleiding te ontstoppen.

  Installatiewerkzaamheden door onze installateur en loodgieter

  Wilt u in Amsterdam Zuid-Oost verschillende installatiewerkzaamheden uit laten voeren? Ons installatiebedrijf helpt u graag. Wij kunnen bijvoorbeeld waar nodig leidingen repareren en aanleggen. Wij verzorgen onder meer het volgende:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Bent u nog op zoek naar een gecertificeerd installatiebedrijf dat uw CV-installatie kan keuren? Klopt dan gerust aan bij Loodgieter Amsterdam. Als gecertificeerd installatiebedrijf voorzien wij u ook van advies ter verbetering van uw installatie.

  Neem contact op met ons loodgietersbedrijf

  Wilt u in Amsterdam Zuid-Oost onze loodgieter inschakelen voor het ontstoppen van uw wc, riool, afvoer of regenpijp? Of wenst u nieuwe leidingen aan te laten leggen door ons installatiebedrijf? Benader ons dan via 020-6149633 of mail naar info@loodgieteramsterdam.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor het werk van ons installatie- en loodgietersbedrijf in Amsterdam Zuid-Oost.