Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

De installatie van sanitair door Loodgieter Amsterdam

Wenst u in Amsterdam nieuw sanitair te laten plaatsen door een echt vakbedrijf? Klop dan aan bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn een allround installatie- en loodgietersbedrijf dat u kunt inschakelen voor al uw installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Denk aan het installeren van een nieuwe badkamer, badkamerrenovatie, het oplossen van verstoppingen en lekkages en het aanleggen en repareren van leidingen. Onze loodgieters en installateurs zorgen ervoor dat iedere klus succesvol wordt afgerond. Bent u in Amsterdam toe aan een nieuwe badkamer? En wilt u het sanitair laten installeren door een echte vakman? Bel dan direct Loodgieter Amsterdam en maak een afspraak.

Maak kennis met Loodgieter Amsterdam

Loodgieter Amsterdam is een vakkundig en ervaren installatie- en loodgietersbedrijf met een zeer breed aanbod aan diensten. Of u ons nu inschakelt voor het repareren van een lekkage, het installeren van nieuw sanitair, het aanleggen van nieuwe leidingen of het verhelpen van een verstopping, wij pakken iedere klus snel en vakkundig aan. Wilt u onze vakmensen inschakelen voor het vervangen van uw sanitair of het realiseren van een compleet nieuwe badkamer? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gesprek.

Nieuw sanitair laten installeren

Wenst u uw badkamer in Amsterdam te laten vernieuwen? Dan kunt u kiezen uit een volledig nieuwe badkamer of een badkamerrenovatie. Loodgieter Amsterdam gaat graag met u in gesprek over de invulling van uw nieuwe badkamer. Naast het uitkiezen van het sanitair bespreken we ook de tegels of andere wand- en vloerbekleding die u wilt laten toepassen. Vervolgens gaan wij bij u aan de slag met het installeren van het sanitair en het nodige voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en het aanleggen van vloerverwarming of radiatoren. Wanneer er nog nieuwe leidingen moeten worden aangebracht, voeren wij dit ook graag voor u uit. Op deze manier kunnen wij uw droombadkamer verwezenlijken in uw woning.

  Contact opnemen

  Nieuw Sanitair?

  De kenmerken van Loodgieter Amsterdam

  Wilt u nieuw sanitair laten plaatsen in uw woning of pand in Amsterdam? Laat het over aan Loodgieter Amsterdam. Bij ons kunt u het volgende verwachten:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Benader ons voor meer informatie over onze voordelen of het maken van een afspraak.

  Nieuwe Badkamer Loodgieter Amsterdam

  Neem contact met ons op

  Wenst u ons loodgieters- en installatiebedrijf in te schakelen voor het plaatsen van nieuw sanitair? Benader ons dan direct via telefoonnummer 020-6149633 of per e-mail via info@loodgieteramsterdam.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor het nieuwe sanitair in uw badkamer in Amsterdam.