Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Schakel onze loodgieter in Amsterdam Noord in

Heeft u in Amsterdam Noord behoefte aan de hulp van een loodgieter die uw verstopping of lekkage kan verhelpen? Loodgieter Amsterdam helpt bij spoed. Wij hebben een speciale spoedservice in het leven geroepen die 24/7 bereikbaar is voor spoedgevallen. Doordat onze loodgieters zeven dagen per week tot 22.00 uur werken, kunnen wij altijd voor u klaarstaan. Dus heeft u te maken met veel overlast door een verstopping in uw wc of een lekkage in uw badkamer? Neem dan contact op met onze spoedservice. Als loodgietersbedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in loodgieterswerkzaamheden als het ontstoppen van een wc, riool, afvoer, gootsteen of regenpijp. Daarnaast voeren wij installatiewerkzaamheden uit als het aanleggen en repareren van water- en gasleidingen of het uitvoeren van een CV keuring. Zelfs voor het realiseren van een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie kunt u op onze hulp rekenen. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken met onze loodgieter en installateur? Benader ons dan via telefoonnummer 020-6149633.

Een badkamerrenovatie en hulp bij lekkage

Heeft u in uw woning of pand in Amsterdam Noord een lekkage geconstateerd? Wacht dan niet te lang, maar bel direct de loodgieter om de lekkage te repareren. Wij gaan snel en vakkundig te werk en voorkomen verdere schade door lekkage. Heeft u behoefte aan een badkamerrenovatie? Of wilt u een volledig nieuwe badkamer laten plaatsen? Dan kunt u rekenen op Loodgieter Amsterdam. Wij verzorgen de plaatsing van het sanitair inclusief het nodige tegel- en stucwerk, het voeg- en kitwerk en de aanleg van vloerverwarming of design radiatoren. Benader ons en laat ons weten wat uw wensen zijn voor een nieuwe badkamer in Amsterdam Noord.

  Contact opnemen

  Loodgieter Amsterdam Spoedservice

  Uw wc, gootsteen of regenpijp laten ontstoppen in Amsterdam Noord

  Heeft als bedrijf of particulier last van een verstopte wc, riolering, gootsteen of regenpijp in uw pand of woning? Dan heeft u waarschijnlijk het volgende opgemerkt:

  • Het water loopt zeer langzaam of helemaal niet weg
  • Wanneer het water wegloopt hoort u elders in huis een borrelend geluid
  • Er komen rioolvliegjes af op de verstopping
  • Het water borrelt weer omhoog
  • U ruikt een rioollucht in huis

  Heeft u al kunnen achterhalen wat de oorzaak van de verstopping is? Bijvoorbeeld een ophoping van haren, olie, vet, gel, zeep of etensresten? De loodgieter is in staat om snel het probleem te achterhalen. Door het gebruik van de juiste materialen en gereedschappen kan hij uw wc, riool, regenpijp, afvoer of gootsteen effectief ontstoppen.

  De kenmerken van Loodgieter Amsterdam

  Bij Loodgieter Amsterdam kunt u terecht voor echt vakmanschap en kwaliteit. Tevens kenmerkt ons loodgietersbedrijf zich door het volgende:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze voordelen, diensten en keurmerken.

  De aanpak voor het ontstoppen van een riolering of standleiding

  Hoe gaat onze loodgieter te werk bij het ontstoppen van bijvoorbeeld een riool? Voor het ontstoppen van een riool gebruiken wij een zogenaamde hogedrukspuitwagen. Een hogedrukspuitwagen spuit water met een druk van 150 bar. Het is zo mogelijk om uw riool tot aan de straatput door te spuiten en de verstopping op te lossen. In sommige gevallen is een breuk, scheur of verzakking de oorzaak van de verstopping of de stank. Is dat het geval bij uw woning of pand in Amsterdam Noord? Dan raden wij aan om direct na het doorspuiten een camera-inspectie uit te laten voeren door onze loodgieter. Tijdens deze camera-inspectie kunnen wij vaststellen waar de beschadiging of verzakking zich bevindt. Op deze manier is het eenvoudiger om reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Last van verstopte afvoeren in uw appartement in Amsterdam Noord? Laat onze loodgieter dan langskomen om te onderzoeken of het een verstopte standleiding betreft. De standleiding is de verzamelleiding van een appartementencomplex. Hierop zijn de afvoeren van alle appartementen aangesloten. Het is dus van belang dat er zo snel mogelijk wordt gehandeld om verdere overlast te voorkomen. Gelukkig is onze loodgieter in staat om snel het probleem te achterhalen en de standleiding te ontstoppen.

  Installatiewerkzaamheden door onze installateur en loodgieter

  Bent u in de omgeving van Amsterdam Noord op zoek naar een installatiebedrijf dat u kan helpen met verschillende installatiewerkzaamheden? Bel dan Loodgieter Amsterdam! Naast loodgietersbedrijf werken wij ook als installatiebedrijf. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het aanleggen en repareren van:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf en kunnen daarom zelfs een keuring van uw CV-installatie uitvoeren. Tijdens deze keuring geven wij u advies over hoe de installatie verbeterd zou kunnen worden.

  Neem contact op met ons loodgietersbedrijf

  Wilt u met spoed een loodgieter inschakelen in Amsterdam Noord? Wenst u bijvoorbeeld nieuwe gas- of waterleidingen te laten leggen of wilt u een nieuwe badkamer laten realiseren? Of heeft u behoefte aan een snelle en effectieve oplossing bij lekkage of verstopping? Bel dan ons installatie- en loodgietersbedrijf via 020-6149633 of mail naar info@loodgieteramsterdam.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave voor uw installatie- of loodgietersklus in Amsterdam Noord.