Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Hulp van onze loodgieter bij lekkage

Heeft u in Amsterdam last van lekkage? Neem dan direct contact op met Loodgieter Amsterdam, de specialist in loodgieterswerkzaamheden. Wij hebben een speciale spoedservice die 24/7 bereikbaar is. Een groot voordeel van ons loodgietersbedrijf is dat onze loodgieters zeven dagen per week tot 22.00 werken. Op deze manier kunt u zelfs in het weekend onze hulp inschakelen bij lekkage. Wilt u gebruikmaken van de hulp van onze vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op, maak een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Amsterdam om de lekkage te verhelpen.

Maak kennis met Loodgieter Amsterdam

Loodgieter Amsterdam is een loodgietersbedrijf dat zowel bedrijven als particulieren helpt met de nodige reparatie-, onderhoud- en installatiewerkzaamheden. Wij helpen onder andere met het installeren van een nieuwe badkamer, het oplossen van verstoppingen, het aanleggen van nieuwe leidingen en het repareren van lekkages. Onze loodgieters hebben allemaal een loodgietersopleiding gedaan en hebben de nodige ervaring in het loodgietersvak. Uw loodgietersklus wordt dan ook zeer snel en vakkundig aangepakt. Wilt u meer te weten komen over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Onze aanpak bij lekkage

Heeft u in uw woning of bedrijfspand last van lekkage? Dan is het van belang dat u zo snel mogelijk een vakkundige loodgieter als Loodgieter Amsterdam laat langskomen om de lekkage te verhelpen. Een lekkage kan veel schade veroorzaken. Door snel te handelen kan deze schade worden beperkt. Wanneer u onze loodgieter inschakelt voor het verhelpen van lekkage, gaan wij eerst op zoek naar de oorzaak van de lekkage. Door gebruik te maken van de juiste materialen en onze expertise, wordt dit snel en vakkundig door onze loodgieter uitgevoerd. Vervolgens gaat hij aan de slag met het oplossen van de lekkage. Wilt u meer te weten komen over hoe wij een lekkage verhelpen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

  Contact opnemen

  Lekkage Spoedservice

  De kenmerken van Loodgieter Amsterdam

  Last van lekkage in uw woning of pand in Amsterdam? Laat onze loodgieter langskomen voor een snelle reparatie. Bij ons kunt u het volgende verwachten:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Benader ons voor meer informatie over onze voordelen of het maken van een afspraak.

  Lekkage

  Neem contact op bij lekkage

  Wilt u direct onze loodgieter inschakelen voor het verhelpen van een lekkage? Of wilt u meer te weten komen over ons loodgietersbedrijf? Benader ons dan door te bellen naar 020-6149633 of een e-mail te sturen naar info@loodgieteramsterdam.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om een oplossing te vinden voor de lekkage.