Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Schakel onze loodgieter in Purmerend in

Zoekt u in de regio Purmerend een vakkundige loodgieter die u kan helpen bij spoed? Loodgieter Amsterdam staat graag voor u klaar. Wij zijn een installatie- en loodgietersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor bedrijven en particulieren. Heeft u last van een verstopping in uw wc, riool of afvoer? Wij voeren verschillende ontstoppingswerkzaamheden uit zoals een regenpijp, gootsteen, wc en riool ontstoppen. Wat betreft installatiewerkzaamheden kunnen wij zowel leidingen aanleggen als repareren. Denk aan waterleidingen, CV-installaties en gasleidingen. Heeft u behoefte aan een badkamerrenovatie of een volledig nieuwe badkamer? Wij komen graag een nieuwe badkamer plaatsen inclusief het voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en het aanleggen van vloerverwarming en design radiatoren. Heeft u te maken met een spoedgeval? Bijvoorbeeld een ernstige lekkage in het weekend? Dan kunt u altijd onze spoedhulp bellen. De loodgieters van Loodgieter Amsterdam werken zeven dagen per week tot 22.00 uur. Wilt u meer te weten komen over onze diensten en aanpak? Of wilt u ons direct inschakelen voor uw klus in Purmerend? Neem dan contact op via 020-6149633.

Hulp bij verstoppingen in Purmerend

Heeft u last van een verstopping in uw wc, regenpijp, gootsteen of riool? Laat de verstopping dan oplossen door onze vakkundige loodgieter. Wij hebben als loodgietersbedrijf alle kennis en ervaring om op een adequate manier de oorzaak van de verstopping te vinden en uw wc, riool, gootsteen of standleiding te ontstoppen. Wij maken tijdens het ontstoppen gebruik van de nieuwste en beste materialen en gereedschappen, zodat het probleem snel en gemakkelijk kan worden aangepakt. Heeft u behoefte aan meer informatie over de materialen die wij gebruiken? Of wilt u meer weten over hoe wij de ontstopping van uw wc, afvoer, standleiding of riool aanpakken? Lees dan snel verder.

Hulp bij lekkage of een badkamerrenovatie

Wenst u een nieuwe badkamer te laten plaatsen? Wilt u een badkamerrenovatie? Of heeft u last van een lekkage? Loodgieter Amsterdam staat voor u klaar. Wij plaatsen graag een complete badkamer. Zelfs het voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en het aanleggen van vloerverwarming of design radiatoren voeren wij voor u uit. Bij een lekkage zullen wij snel een reparatie uitvoeren, zodat de schade door lekkage wordt beperkt. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.

  Contact opnemen

  Loodgieter Purmerend Spoedservice

  Uw wc, gootsteen of regenpijp laten ontstoppen

  Heeft u in Purmerend last van een verstopte wc, regenpijp of gootsteen? Dan heeft u waarschijnlijk het volgende opgemerkt:

  • Het water loopt zeer langzaam of helemaal niet weg
  • Wanneer het water wegloopt hoort u elders in huis een borrelend geluid
  • Er komen rioolvliegjes af op de verstopping
  • Het water borrelt weer omhoog
  • U ruikt een rioollucht in huis

  Heeft u alles geprobeerd om de verstopping te verhelpen? Maar mogen uw inspanningen niet baten? In dat geval is het aan te raden om een professional als Loodgieter Amsterdam in te schakelen. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs met onze bus met het nodige gereedschap en gaan snel aan de slag met het ontstoppen van uw wc of gootsteen. Gaat het om een spoedgeval? Bel dan onze spoedservice. Onze loodgieters zijn 24/7 bereikbaar.

  De voordelen van Loodgieter Amsterdam

  Wenst u de hulp van onze loodgieter bij reparatie-, installatie- of onderhoudswerkzaamheden in Purmerend? Dan kunt u het volgende verwachten:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Benader ons voor meer informatie over onze voordelen en keurmerken.

  Het ontstoppen van uw riolering of standleiding

  Heeft u in Purmerend last van een verstopte riolering of standleiding? Dan begrijpen wij dat u zo snel mogelijk het riool of de standleiding wilt laten ontstoppen. Een verstopte riolering kan uw huishouden namelijk behoorlijk ontwrichten. Door een vakkundige loodgieter in te schakelen kan het probleem snel en effectief worden aangepakt. Loodgieter Amsterdam maakt bij het ontstoppen van uw riolering gebruik van een hogedrukspuitwagen. Een hogedrukspuitwagen kan een druk van 150 bar geven. Hierdoor kunnen wij het riool tot de straatput doorspuiten. Is een verzakking, breuk of scheur de oorzaak van de verstopping? Dan zullen wij na het doorspuiten een camera-inspectie uitvoeren. Wanneer u in een appartement woont, kunt u ook last krijgen van een verstopte standleiding. In dat geval zijn alle afvoeren in uw appartement verstopt. De standleiding is de leiding waar alle afvoeren van de appartementen in een gebouw op uitkomen. Iedere bewoner kan dus veel overlast ervaren van een verstopte standleiding. Gelukkig zijn wij in staat om de verstopping snel en doelgericht op te lossen.

  Installatiewerkzaamheden door onze installateur en loodgieter

  Dient er in uw woning in Purmerend een nieuwe gasleiding of waterleiding te worden aangelegd? U kunt ons installatie- en loodgietersbedrijf ook inschakelen voor uw installatiewerkzaamheden. Of u nu een geharde of kunststofleiding wilt laten leggen, wij kunnen u helpen. Wij helpen u onder andere met het volgende:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf en zijn daarom zelfs in staat om CV-installaties te keuren of u advies te geven ter verbetering van uw installatie. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

  Neem contact met ons op

  Heeft u in Purmerend de hulp van onze loodgieter nodig voor het ontstoppen van uw wc, riool, afvoer of regenpijp? Of wenst u ons installatiebedrijf in te schakelen voor de aanleg van leidingen of een nieuwe badkamer? Bel ons dan op 020-6149633 of mail naar info@loodgieteramsterdam.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over de installatie- en loodgieterswerkzaamheden die wij bij u kunnen uitvoeren in Purmerend.