Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Maak gebruik van onze broyeur service

Heeft u in de regio Amsterdam behoefte aan een broyeur service? Bel dan de vakmensen van Loodgieter Amsterdam. Wij zijn een installatie- en loodgietersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in allerhande installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Ook voor het laten maken van uw kapotte Sanibroyeur kunt u onze hulp inschakelen. De reparatie gebeurt snel en vakkundig. U kunt uw broyeur meestal dezelfde dag alweer ophalen. Wilt u ook gebruik maken van onze broyeur service? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Maak kennis met Loodgieter Amsterdam

Loodgieter Amsterdam is zeer ervaren en vakkundig als het gaat om het uitvoeren van loodgieter- en installatiewerkzaamheden. Wij zijn al jarenlang actief in de loodgieter- en installatiebranche in de regio Amsterdam. Met onze kennis, ervaring en de juiste materialen zijn wij in staat om iedere klus succesvol af te ronden. Of het nu gaat om het repareren van een lekkage, het realiseren van een nieuwe badkamer, het aanleggen van nieuwe leidingen of het maken van uw kapotte broyeur, u kunt altijd op ons vakmanschap rekenen. Lees verder om meer te weten te komen over onze broyeur service of laat direct onze loodgieter langs komen om uw Sanibroyeur te inspecteren.

Onze broyeur service

Werkt uw Sanibroyeur niet meer naar behoren? Laat dan direct de loodgieter van Loodgieter Amsterdam bij u langskomen. Ons loodgietersbedrijf heeft namelijk een speciale broyeur service. De loodgieter zal uw kapotte broyeur op locatie inspecteren. Op basis van deze inspectie ontvangt u een offerte met de reparatiekosten. Tevens voorzien wij u van advies op maat over uw broyeur. Is het de moeite waard om de Sanibroyeur te laten maken? Of kunt u beter een nieuwe broyeur aanschaffen? Uiteindelijk maakt u zelf de beslissing. Kiest u ervoor om gebruik te maken van onze broyeur service? Breng de pomp dan voor 10.00 uur in onze winkel in Amsterdam. Wij zullen hem dan dezelfde dag nog repareren. U kunt uw Sanibroyeur omstreeks 16.00 uur weer ophalen.

  Contact opnemen

  Broyeur service

  De kenmerken van Loodgieter Amsterdam

  Heeft u besloten om gebruik te maken van onze broyeur service in Amsterdam? Dan kunt u het volgende bij ons verwachten:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Benader ons voor meer informatie over onze voordelen of het maken van een afspraak.

  Broyeur service Loodgieter Amsterdam

  Bel en maak gebruik van onze broyeur service

  Wenst u gebruik te maken van onze broyeur service? Neem dan direct contact op met ons loodgietersbedrijf door te bellen naar 020-6149633 of een e-mail te sturen naar info@loodgieteramsterdam.nl. Onze loodgieter komt dan zo snel mogelijk bij u langs voor een inspectie van uw Sanibroyeur.