Riolering Aanleggen

Als er daadwerkelijk middels camera-inspectie een breuk wordt geconstateerd kunt u voor de vervanging of reparatie van uw afvoer ook bij ons terecht. Wij zijn instaat bij een rioleringsbreuk de locatie dermate vast te stellen dat onnodig breekwerk verleden tijd is.

Vakmannen met ervaring

In samen spraak met de klant trachten wij altijd de oplossing te vinden voor minimale hinder tegen een maximaal resultaat

Riolering of Standleiding gebroken?

Als er een breuk of scheur in de riolering geconstateerd wordt staan onze loodgieters voor u paraat !

Riolering Verstopt

Is de riolering verstopt ? Onze loodgieters ontstoppen uw riolering moeiteloos door middel van een hogedrukspuitwagen.De hogedrukspuitwagen maakt gebruik van waterdruk rond de 150bar en reinigt de riolering tot aan de straat put. Indien er verzakkingen, scheuren of breuken in de riolering zitten is het verstandig na het doorpuiten een camera-inspectie toe te passen.

Loodgieter Amsterdam Spoedservice

Verstopte standleiding?

Alle afvoeren in uw appartement verstopt ? De standleiding is de verzamelleiding tussen appartementen in hetzelfde gebouw. Onze loodgieters zijn zeer ervaren in het ontstoppen van standleidingen en het achterhalen van de verstopping oorzaak. Het is verstandig dat alle bewoners aanwezig zijn tijdens de onstopping.

Vakmannen

Wij zijn echte specialisten die voor u klaar staan voor alle loodgieters klussen. Denk hierbij aan het ontstoppen van een riool, of aan het ontstoppen van een WC of afvoer. Ook kunnen wij u helpen met het onderhouden of vernieuwen van uw centrale verwarming.

Heeft u last van een ontstopping en kunt u dat zelf niet verhelpen? Dan komen wij graag bij u langs. Met ons vakkundig team kunnen wij daadkrachtig het probleem oplossen.

    Contact opnemen