Riolering Aanleggen

Als er daadwerkelijk middels camera-inspectie een breuk wordt geconstateerd kunt u voor de vervanging of reparatie van uw afvoer ook bij ons terecht. Wij zijn instaat bij een rioleringsbreuk de locatie dermate vast te stellen dat onnodig breekwerk verleden tijd is.

Vakmannen met ervaring

In samen spraak met de klant trachten wij altijd de oplossing te vinden voor minimale hinder tegen een maximaal resultaat

Riolering of Standleiding gebroken?

Als er een breuk of scheur in de riolering geconstateerd wordt staan onze loodgieters voor u paraat !

Riolering Verstopt

Is de riolering verstopt ? Onze loodgieters ontstoppen uw riolering moeiteloos door middel van een hogedrukspuitwagen.De hogedrukspuitwagen maakt gebruik van waterdruk rond de 150bar en reinigt de riolering tot aan de straat put. Indien er verzakkingen, scheuren of breuken in de riolering zitten is het verstandig na het doorpuiten een camera-inspectie toe te passen.

Loodgieter Amsterdam Spoedservice

Verstopte standleiding?

Alle afvoeren in uw appartement verstopt ? De standleiding is de verzamelleiding tussen appartementen in hetzelfde gebouw. Onze loodgieters zijn zeer ervaren in het ontstoppen van standleidingen en het achterhalen van de verstopping oorzaak. Het is verstandig dat alle bewoners aanwezig zijn tijdens de onstopping.

Vakmannen

Wij zijn vakmannen die kennis hebben van alle loodgieterswerkzaamheden. Een verstopt riool oplossen, de verstopte afvoer ontstoppen, een WC ontstoppen en bovendien uw CV onderhouden of vernieuwen. En dat alles met zuiver vakmanschap. Heeft u een lek in huis en u weet niet waar die vandaan komt? Is de wc verstopt en de ontstopper werkt ook al niet? Geen probleem. De loodgieter heeft allerlei apparatuur waarmee hij elke lekkage en verstopping kan opsporen. Zo kan er bij een verstopt toilet met behulp van een camera aan een kabel worden nagekeken waar de verstopping zich bevindt. Op die manier kan het snel worden opgelost.

Contact opnemen