Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Schakel onze loodgieter in Amsterdam Centrum in

Heeft u in de regio Amsterdam Centrum met spoed een loodgieter nodig? Bel dan de spoedservice van Loodgieter Amsterdam. Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Wanneer u ons belt, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage of verstopping te verhelpen. Onze loodgieters werken zeven dagen per week tot 22.00 uur, dus ook in het weekend kunt u ons inschakelen voor spoedgevallen. Als installatie- en loodgietersbedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het uitvoeren van installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij bieden onze diensten aan zowel bedrijven als particulieren in de regio Amsterdam Centrum. U kunt ons inschakelen voor diverse ontstoppingswerkzaamheden zoals het ontstoppen van een wc, regenpijp, afvoer, riool of gootsteen. Tevens staan wij voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft met installatiewerkzaamheden zoals het aanleggen van waterleidingen of gasleidingen of het keuren van een CV-installatie. Ook voor het verwezenlijken van een nieuwe badkamer of een badkamerrenovatie kunt u bij ons aankloppen. Wij verzorgen zelfs het nodige voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en de aanleg van vloerverwarming en design radiatoren. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Ook bij spoed in Amsterdam Centrum kunt u op onze hulp rekenen.

Een badkamerrenovatie en hulp bij lekkage

Heeft u in Amsterdam Centrum last van lekkage? Neem dan direct contact met ons op en laat de lekkage repareren door onze loodgieter. Door onze hulp kan de schade door lekkage tot een minimum worden beperkt. Ook voor het realiseren van een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie kunt u bij ons aankloppen. Als installateur verzorgen wij zelfs het tegel- en stucwerk, het voeg- en kitwerk en de aanleg van vloerverwarming of design radiatoren in uw badkamer. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw nieuwe badkamer.

  Contact opnemen

  Loodgieter Amsterdam Centrum Spoedservice

  Installatiewerkzaamheden door onze installateur en loodgieter

  Heeft u in Amsterdam Centrum behoefte aan de hulp van een vakkundig installatiebedrijf dat helpt met het aanleggen en repareren van leidingen? Voor al uw installatiewerkzaamheden kunt u aankloppen bij Loodgieter Amsterdam. Wij helpen u met de reparatie en aanleg van het volgende:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Als installatiebedrijf bezitten wij zelfs de nodige certificaten om een keuring van CV-installaties uit te voeren. Tijdens deze keuring voorzien wij u direct van advies ter verbetering van uw installatie.

  Uw wc, gootsteen of regenpijp laten ontstoppen in Amsterdam Centrum

  Is de wc, gootsteen of regenpijp van uw woning of bedrijf in Amsterdam Centrum verstopt? Bel dan direct Loodgieter Amsterdam. Bij een verstopping heeft u waarschijnlijk het volgende opgemerkt:

  • Het water loopt zeer langzaam of helemaal niet weg
  • Wanneer het water wegloopt hoort u elders in huis een borrelend geluid
  • Er komen rioolvliegjes af op de verstopping
  • Het water borrelt weer omhoog
  • U ruikt een rioollucht in huis

  Er kunnen heel veel oorzaken zijn voor een verstopping. Onder andere haren, olie, vet, gel, zeep en etensresten kunnen de veroorzaker zijn. Wanneer u onze loodgieter inschakelt, zal hij direct op zoek gaan naar de oorzaak van de verstopping. Vervolgens gaat hij aan de slag met het ontstoppen van de wc, afvoer, gootsteen of regenpijp.

  De aanpak voor het ontstoppen van een riolering of standleiding

  Last van een verstopte riolering of standleiding in Amsterdam Centrum? Schakel dan direct onze loodgieter in. Uiteraard kunt u zelf proberen de verstopping op te lossen, maar gebruik hiervoor wel de juiste materialen. Wij raden het bijvoorbeeld af om chemische middelen te gebruiken, aangezien deze de problemen alleen maar verergeren. Gelukkig heeft Loodgieter Amsterdam wel de juiste gereedschappen en materialen in huis. Voor het ontstoppen van een riool gebruiken wij bijvoorbeeld een hogedrukspuitwagen. Met deze hogedrukspuitwagen kunnen wij water met een druk van 150 bar door uw riool tot aan de straatput spuiten. Dit is een effectieve manier om het riool te ontstoppen. Blijkt een verzakking, scheur of breuk de oorzaak voor de verstopping te zijn? Dan zullen wij direct na het doorspuiten een camera-inspectie uitvoeren om de beschadigde plek te lokaliseren. Vervolgens kunnen de herstelwerkzaamheden beginnen. Woont u in een appartement in Amsterdam Centrum en heeft u last van verstopte afvoeren? De oorzaak is dan waarschijnlijk een verstopping van de standleiding in het gebouw. De standleiding is de verzamelleiding van het gebouw waarop alle appartementen zijn aangesloten. Bij een verstopping van de standleiding zal waarschijnlijk het gehele gebouw last hebben van slecht werkende afvoeren. Het is daarom belangrijk om snel hulp in te schakelen van onze loodgieter. Wij zorgen ervoor dat de standleiding zo snel mogelijk ontstopt wordt.

  De voordelen van Loodgieter Amsterdam

  Gaat u ons installatie- en loodgietersbedrijf inschakelen voor uw klus in Amsterdam Centrum? Dan kunt u het volgende bij ons verwachten:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Voor meer informatie over onze voordelen, diensten en keurmerken neemt u contact met ons op.

  Neem contact op met ons loodgietersbedrijf

  Voor de adequate hulp van onze loodgieter in Amsterdam Centrum bij het ontstoppen van een regenpijp, wc, riolering, afvoer of gootsteen of het uitvoeren van installatiewerkzaamheden belt u naar 020-6149633 of stuurt u een e-mail naar info@loodgieteramsterdam.nl. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave voor uw klus in Amsterdam Centrum.