Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Loodgieter Amsterdam staat graag voor u klaar!

Onze vakmensen van Loodgieter Amsterdam staan voor u klaar voor alle werkzaamheden op het gebied van ontstoppen. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van een verstopt riool, de verstopte afvoer ontstoppen en een WC ontstoppen. Ook het ontstoppen van de gootsteen of de regenpijp behoort tot de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn deze problemen in een handomdraai opgelost. Onze specialisten van Loodgietersbedrijf Amsterdam nemen altijd allerlei apparatuur mee waarmee elke lekkage en verstopping kan worden verholpen. Zo kunnen wij met behulp van camera inspectie elke lekkage opsporen en deze vervolgens verhelpen. Ook als u niet weet waar een lek bij u thuis vandaan komt kunt u Loodgieter Amsterdam inschakelen.

Onze diensten

De diensten die onze loodgieter aan woningbezitters aanbiedt kunnen over verschillende categorie├źn worden onverdeeld. Denk aan het verschil tussen installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden binnen en buiten woningen. Hoewel steeds meer woningbezitters ervoor kiezen om dergelijke loodgietersklussen zelf uit te voeren, blijft het raadzaam om de hulp van een vakman in te schakelen.

  Contact opnemen

  Loodgieter Amsterdam Spoedservice

  Vakmannen

  Wij zijn vakmannen die kennis hebben van alle loodgieter werkzaamheden. Een verstopt riool oplossen, de verstopte afvoer ontstoppen, een WC ontstoppen en bovendien uw CV onderhouden of vernieuwen. En dat alles met zuiver vakmanschap. Heeft u een lek in huis en u weet niet waar die vandaan komt? Is de wc verstopt en de ontstopper werkt ook al niet? Geen probleem. De loodgieter heeft allerlei apparatuur waarmee hij elke lekkage en verstopping kan opsporen. Zo kan er bij een verstopt toilet met behulp van een camera aan een kabel worden nagekeken waar de verstopping zich bevindt. Op die manier kan het snel worden opgelost.

  Gespecialiseerd in:

  • Waterleidingen
  • Gasleidingen
  • Standleidingen
  • Circulatieleidingen
  • Legionella preventie
  • Cv installaties
  • Ventilatiesystemen

  Neem contact met ons op

  Schakel Loodgieter Amsterdam in voor uw reparatie-, onderhoud- of installatieklus! Heeft u behoefte aan meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 020-6149633 of mail naar info@loodgieteramsterdam.nl.