Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

CV ketel kapot?

CV ketels worden gebruikt dus slijten. De meeste CV ketel slijtage vindt tussen het 12e en 15e levensjaar plaats. Als de kosten van de CV ketel reparaties stijgen adviseren wij van Loodgieter Amsterdam vervanging te overwegen.

De techniek in de Cv branche staat gelukkig niet stil, de meest uiteenlopende innovaties worden bedacht en het milieu staat centraal bij elke ontwikkeling . Vanwege een gezonde concurrentie tussen de CV fabrikanten en installateurs profiteren de consumenten van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bent u al zover over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe Cv ketel? Dan bieden wij van Loodgieter Amsterdam u de gelegenheid gebruik te maken van onze expertise en offreren wij vrijblijvende prijsopgaven.

Hoe onderscheiden wij ons?

Wanneer uw CV ketel kapot is kunt u het beste zo snel mogelijk Loodgieter Amsterdam inzetten. Wij bieden niet alleen een snelle service, maar ook uitstekend vakwerk. Bij ons profiteert u tevens van de volgende voordelen:

  • Inzetbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten
  • Snelle dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven
  • Altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave
  • Betaling per pin is mogelijk
  • Onze CV-spoedservice is zeven dagen per week inzetbaar

Centrale verwarming Loodgieter Amsterdam

Voordelen van een nieuwe Cv ketel

 • Zuiniger in gebruik en verbruikskosten
 • Zuinig voor het milieu
 • Meer warmwater mogelijkheden
 • Garanties afkoop mogelijkheden

  Contact opnemen

  Centrale verwarming Spoedservice

  Centrale verwarming kapot? Bel Loodgieter Amsterdam!

  Wilt u uw kapotte CV direct laten vervangen door een professionele loodgieter? Neem dan direct contact met ons op middels 020-6149633.
  Een van onze vakmensen is dan snel bij u ter plaatse. Ook indien u vragen heeft over onze dienstverlening, manier van werken of tarieven, kunt u gerust contact met ons opnemen. Een e-mail naar info@loodgieteramsterdam.nl sturen kan dan uiteraard ook.