Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Schakel onze loodgieter in Weesp in

Zoekt u in de regio Weesp een loodgietersbedrijf dat met spoed uw wc, afvoer of riool kan ontstoppen? Bij Loodgieter Amsterdam bent u aan het juiste adres. Wij zijn een allround installatie- en loodgietersbedrijf dat een speciale spoedservice heeft voor bijvoorbeeld lekkage of rioolverstoppingen. Onze spoedservice is gelukkig 24/7 bereikbaar. Onze loodgieters werken zeven dagen per week tot 22.00 uur en zijn dus zelfs in het weekend in te schakelen. Heeft u als bedrijf of particulier in de regio Weesp hulp nodig bij verschillende installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden? Dan kunt u altijd terecht bij ons installatie- en loodgietersbedrijf. Wij helpen met het ontstoppen van uw wc, regenpijp, riool of gootsteen, het aanleggen van waterleidingen en gasleidingen en het realiseren van een nieuwe badkamer of een badkamerrenovatie. Waar u ons ook voor nodig heeft, u kunt altijd rekenen op snel en vakkundig werk. Wilt u ons direct inschakelen voor ontstoppings- of installatiewerkzaamheden? Of wilt u met spoed een lekkage laten repareren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020-6149633.

Een badkamerrenovatie en hulp bij lekkage

Heeft u in uw woning of kantoor in Weesp last van lekkage? Schakel dan zo snel mogelijk onze loodgieter in. Hij repareert de lekkage en beperkt de schade van de lekkage tot een minimum. Ook voor het realiseren van een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie kunt u op onze hulp rekenen. Wij nemen de verzorging van het tegel- en stucwerk, het voeg- en kitwerk en de aanleg van vloerverwarming of design radiatoren in uw badkamer voor onze rekening. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn voor een nieuwe badkamer in Weesp.

  Contact opnemen

  Loodgieter Weesp Spoedservice

  De voordelen van Loodgieter Amsterdam

  Schakel vandaag nog ons loodgietersbedrijf in voor uw klus in Weesp en profiteer van de volgende voordelen:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Wilt u meer te weten komen over onze diensten, voordelen en keurmerken? Neem dan contact met ons op.

  Uw wc, gootsteen of regenpijp laten ontstoppen in Weesp

  Heeft u in uw woning of kantoor in Weesp te maken met een verstopte wc, gootsteen of riolering? Dan heeft u waarschijnlijk het volgende opgemerkt:

  • Het water loopt zeer langzaam of helemaal niet weg
  • Wanneer het water wegloopt hoort u elders in huis een borrelend geluid
  • Er komen rioolvliegjes af op de verstopping
  • Het water borrelt weer omhoog
  • U ruikt een rioollucht in huis

  Met de hulp van onze loodgieter kan de oorzaak van de verstopping achterhaald worden. De ophoping van haren, olie, vet, gel, zeep en etensresten is een veelvoorkomende oorzaak. De loodgieter maakt gebruik van de juiste materialen en gereedschappen om uw wc, riool of afvoer snel te ontstoppen.

  De aanpak voor het ontstoppen van een riolering of standleiding

  Om een verstopping aan te pakken gebruiken wij de nieuwste en beste materialen en gereedschappen. Bij de verstopping van uw riool zetten wij bijvoorbeeld een hogedrukspuitwagen in. De hogedrukspuitwagen maakt het met een waterdruk van 150 bar mogelijk om uw riool tot de straatput door te spuiten. In sommige gevallen kan een verzakking, scheur of breuk de oorzaak van de verstopping zijn. Dan zal onze loodgieter aanraden om na het doorspuiten direct een camera-inspectie uit te voeren om de beschadigde plek te lokaliseren. Zo weten we direct waar de herstelwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Woont u in een mooi appartement in Weesp, maar heeft u last van verstopte afvoeren? Dan is het goed om de standleiding van het gebouw te checken op verstoppingen. De standleiding is de verzamelleiding van het appartementencomplex waarop alle afvoeren zijn aangesloten. Een verstopte standleiding kan dus in veel huishoudens voor problemen zorgen. Laat onze loodgieter daarom zo snel mogelijk langskomen om de verstopping te verhelpen.

  Installatiewerkzaamheden door onze installateur en loodgieter

  Zoekt u in de regio Weesp een vakkundig installatiebedrijf dat helpt met het repareren of aanleggen van leidingen? Neem dan contact op met Loodgieter Amsterdam. Wij zijn namelijk naast een loodgietersbedrijf ook een installatiebedrijf dat helpt met verschillende installatiewerkzaamheden zoals het aanleggen, repareren en onderhouden van:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Wij hebben als installatiebedrijf zelfs de nodige certificaten in huis om uw CV-installatie in Weesp te keuren en u te voorzien van advies ter verbetering van uw installatie.

  Neem contact op met ons loodgietersbedrijf

  Wilt u met spoed onze loodgieter langs laten komen in Weesp voor het verhelpen van een lekkage of verstopping? Of heeft u onze hulp nodig bij het aanleggen van gasleidingen of waterleidingen of het realiseren van een nieuwe badkamer? Benader ons dan via telefoonnummer 020-6149633 of mail naar info@loodgieteramsterdam.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor het installatie- en loodgieterswerk in Weesp.