Corona Mededeling

Vanwege het coronavirus hanteren wij een aangepast bedrijfsbeleid. Met ons gezamenlijke veiligheid voorop!

Wij hebben door middel van een toolboxmeeting onze medewerkers geïnformeerd en geïnstrueerd over de noodzakelijke hygiënische maatregelen die gehandhaafd moeten worden tijdens de werkzaamheden bij u thuis evenals de eigenverantwoording die wij verwachten indien onze medewerkers zelf minimaal lichte klachten vertonen. Medewerkers die klachten vertonen dienen thuis uit te zieken en nemen geen deel aan de directe bedrijfsvoering.

Wat betekent dat voor u?

Indien u al een afspraak heeft staan maar u lichte verkoudheidsklachten heeft, verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met ons kantoor (020 614 96 33) om de afspraak met minimaal 3 tot 4 weken te verzetten. Wij hebben onze medewerkers geïnstrueerd om bij twijfel over de veiligheid in de betreffende werkomgeving, de werkzaamheden onmiddellijk te staken en contact op te nemen met kantoor voor een vervolg afspraak. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Alle geplande werkzaamheden gaan door en nieuwe opdrachten met een dringende noodzaak worden aangenomen onder de volgende voorwaarden;

  • Gelieve minimaal 1½ meter afstand te houden van onze buitendienst medewerker, ook tijdens de uitleg van de situatie.
  • Wij schudden geen handen meer maar zijn er niet minder hartelijk om.
  • Wij laten de werkzaamheden niet meer door u aftekenen op de IPad. Hiervoor zal de monteur namens u en in uw bijzijn, een vinkje plaatsen voor de afgeronde werkzaamheden.

Op deze wijze kunnen wij onze werkzaamheden blijven uitvoeren en tegelijkertijd de veiligheid van u en onze medewerkers voorop stellen!