Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopping zoals aan uw WC, riool of afvoer? Loodgieter Amsterdam ontstopt uw toilet, reinigt uw riool of verhelpt een verstopte afvoer. Ook wanneer uw gootsteen verstopt is bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Loodgieter

Voor al uw leidingwerk, binnen en buitenshuis, kunt u terecht bij Loodgieter Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en standleidingen. Wij leveren advies over allerlei installatie werkzaamheden.
Lees meer

Broyeur Service

Loodgieter Amsterdam repareert uw broyeur. Er vindt eerst onderzoek plaats aan de kapotte broyeur. U wordt op de hoogte gebracht voor wij de reparatie uitvoeren. Op die manier heeft u nooit onverwachte kosten.
Lees meer

Schakel onze loodgieter in Amsterdam Oost in

Bent u in de omgeving van Amsterdam Oost op zoek naar een vakkundig loodgietersbedrijf? Maak dan kennis met Loodgieter Amsterdam! Wij zijn een gespecialiseerd installatie- en loodgietersbedrijf dat u kunt inschakelen voor allerhande klussen op het gebied van installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij hebben al vele bedrijven en particulieren in de regio Amsterdam Oost mogen helpen met onze diensten. Heeft u bijvoorbeeld last van een verstopping in uw woning of pand? Laat dan onze loodgieter langskomen om uw wc, riool, afvoer of regenpijp te ontstoppen. Ook voor installatiewerkzaamheden als het aanleggen van een nieuwe waterleiding of een keuring van uw CV-installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs bij een badkamerrenovatie of de plaatsing van een volledig nieuwe badkamer kunt u op onze hulp rekenen. Wij verzorgen onder andere het voeg- en kitwerk, tegel- en stucwerk en het aanleggen van vloerverwarming en design radiatoren. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen in Amsterdam Oost? Of wilt u meer te weten komen over onze broyeur service of installatiewerkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Ook in het geval van spoed staan wij voor u klaar. Onze loodgieters werken namelijk zeven dagen per week tot 22.00 uur en onze spoedlijn is 24/7 bereikbaar.

Onze broyeur service in Amsterdam Oost

Heeft u in Amsterdam Oost te maken met een verstopte gootsteen, riolering of wc? Dan probeert u uiteraard eerst zelf de verstopping te verhelpen. Willen uw inspanningen niet baten? Dan biedt onze loodgieter hulp met de broyeur service. Wij zijn in staat om uw wc, riool, gootsteen of standleiding effectief te ontstoppen. Wij gebruiken hierbij de beste en nieuwste materialen. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze aanpak bij het ontstoppen van een wc, afvoer, standleiding of riool.

Een badkamerrenovatie en hulp bij lekkage

Is uw oude badkamer in Amsterdam Oost toe aan vervanging? Wilt u een badkamerrenovatie uit laten voeren of een compleet nieuwe badkamer laten plaatsen? Loodgieter Amsterdam staat voor u klaar. Wij verzorgen graag een badkamerrenovatie of de realisatie van een nieuwe badkamer inclusief het nodige tegel- en stucwerk, voeg- en kitwerk en het aanleggen van vloerverwarming of design radiatoren. Heeft u last van een lekkage in uw woning of pand? Onze loodgieter komt zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage te verhelpen en verdere schade te beperken.

  Contact opnemen

  Loodgieter Amsterdam Spoedservice

  De voordelen van Loodgieter Amsterdam

  Schakel vandaag nog ons installatie- en loodgietersbedrijf in voor uw reparatie-, installatie- of onderhoudswerk in Amsterdam Oost. Bij ons kunt u het volgende verwachten:

  • Een vrijblijvende prijsopgave
  • Snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen
  • OK CV keurmerk
  • CV Spoed Service tot 22.00 uur, 7 dagen per week
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
  • Erkend gas installateur

  Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie over onze voordelen en keurmerken.

  Uw wc, gootsteen of regenpijp laten ontstoppen

  Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens te maken gekregen met een verstopping. De verstopping gaat meestal gepaard met het volgende:

  • Het water loopt zeer langzaam of helemaal niet weg
  • Wanneer het water wegloopt hoort u elders in huis een borrelend geluid
  • Er komen rioolvliegjes af op de verstopping
  • Het water borrelt weer omhoog
  • U ruikt een rioollucht in huis

  Een verstopping kan allerlei oorzaken hebben. Denk aan haren, olie, vet, gel, zeep en etensresten. Wat de oorzaak van de verstopping ook is, onze loodgieter vindt altijd een oplossing voor het probleem. De loodgieter heeft een bus vol met het nodige gereedschap en komt daarmee zo snel mogelijk bij u langs in Amsterdam Oost om de verstopping te verhelpen. Betreft het een spoedgeval? Bel dan onze 24/7 spoedhulp!

  Het ontstoppen van uw riolering of standleiding?

  Heeft u in Amsterdam West last van een verstopte riolering of standleiding? Bel dan snel Loodgieter Amsterdam. Een verstopping kan namelijk behoorlijk wat ongemak opleveren in het huishouden. Het is daarom belangrijk dat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden voor het probleem. Is uw riolering verstopt? Onze loodgieters kunnen de riolering moeiteloos ontstoppen door gebruik te maken van een hogedrukspuitwagen. Een hogedrukspuitwagen heeft een waterdruk van rond de 150 bar. Hiermee is het mogelijk om de riolering tot aan de straatput door te spuiten. Heeft de verstopte riolering te maken met verzakkingen, breuken of scheuren in de riolering? Dan is het verstandig om na het doorspuiten een camera-inspectie toe te passen. Zijn alle afvoeren in uw appartement in Amsterdam West verstopt? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopte standleiding. De standleiding is de verzamelleiding tussen alle appartementen in hetzelfde gebouw. Onze loodgieters zijn gelukkig in staat om de oorzaak van de ontstopping snel te achterhalen en de verstopping te verwijderen.

  Installatiewerkzaamheden door onze installateur en loodgieter

  Bent u in de omgeving van Amsterdam Oost op zoek naar een installatiebedrijf dat verschillende installatiewerkzaamheden voor u kan uitvoeren? Ons installatiebedrijf helpt u graag met onder andere het aanleggen en repareren van leidingen. Denk aan:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Circulatieleidingen
  • CV Installaties
  • Standleidingen
  • Ventilatieleidingen
  • Legionella preventie

  Als gecertificeerd installatiebedrijf kunt u ook bij ons terecht voor een keuring van uw CV-installatie. Daarnaast geven wij u advies om uw installatie te kunnen verbeteren.

  Neem contact op met ons loodgietersbedrijf

  Wenst u de hulp van onze loodgieter bij het ontstoppen van uw wc, riool, afvoer of regenpijp? Of wilt u ons installatiebedrijf inschakelen voor een badkamerrenovatie of het aanleggen van nieuwe leidingen? Bel dan telefoonnummer 020-6149633 of mail naar info@loodgieteramsterdam.nl. U ontvangt dan van ons snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave van uw klus in Amsterdam Oost.